با وجود فواید فراوان انار سیاه در ژاپن برای برخی گروه ها و یا مصرف زیاد آن عوارضی ایجاد می کند که از جمله مضرات انار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
آلرژی، اگرچه حساسیت به انار رایج نیست، اما برخی افراد ممکن است در معرض آن قرار گیرند و ممکن است به دلیل قسمت های مختلف انار، چه پوست، چه دانه و چه انار خشک، آلرژی ایجاد شود. علائم شامل مشکل در تنفس، خارش و تورم است.
فشار خون پایین، به ویژه در افرادی که فشار خون پایین دارند یا از داروهایی برای کاهش فشار خون استفاده می کنند.
تداخل با داروها چون آب انار اثری مشابه آب گریپ فروت دارد که تداخلات متفاوتی با داروها دارد و به همین دلیل توصیه می شود در صورت مصرف یکی از انواع داروها در مورد تداخل آن با میوه انار با پزشک مشورت کنید داروهای انعقاد خون، مانند وارفارین، زیرا انار حاوی ویتامین K است.
فصل میوه انار از اواخر تابستان تا اوایل زمستان ادامه دارد و برای انتخاب انار رسیده توصیه می شود پوست بیرونی بافت چرمی جامد و دارای رنگ قرمز روشن تا قرمز تیره و وزن سنگین باشد. نسبت به اندازه آن
اما اگر رنگ پوست بیرونی انار متمایل به قهوه ای باشد، به این معنی است که میوه زمان رسیدن خود را سپری کرده است، اما خوراکی باقی می ماند مگر اینکه آثار آسیبی مانند کبودی و کپک در آن دیده شود.
توصیه می شود میوه انار را پس از خرید در دمای اتاق و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری کنید و تا 3 ماه بدون جدا کردن پوسته بیرونی آن در یخچال و داخل کیسه پلاستیکی نگهداری شود.
بعد از بازکردن پوست و بیرون آوردن دانه های انار باید در یخچال نگهداری شود و ظرف 5 روز مصرف شود و یا می توان آن را به مدت 12 ماه منجمد کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.