اگر از طعم و تجربه چای سیاه گیلان لذت می برید اما به کافئین حساس هستید، چای بدون کافئین گزینه ای است.
افراد نسبت به کافئین حساسیت متفاوتی دارند، اما این ماده به عنوان محرکی طبقه بندی می شود که می تواند بر سیستم عصبی و ضربان قلب تأثیر بگذارد و باعث عصبانیت شود.
به طور کلی، چای های سنتی و در حال حاضر حدود نیمی از کافئین قهوه را دارند و حتی اگر زمان دم کردن کوتاه تر باشد، کمتر از آن.
برای کافئین زدایی چای چای سیاه لوز روش های مختلفی وجود دارد.
یک فرآیند از یک حلال شیمیایی آلی (یا اتیل استات یا متیلن کلرید) استفاده می کند که همچنین بسیاری از پلی فنول های چای را حذف می کند.
مقدار باقیمانده چای سیاه سی تی سی ماده شیمیایی پس از پردازش حداقل تا هیچ است و هیچ تحقیقی اثرات منفی بر سلامتی نشان نداده است.
روش دیگری به نام جوشان از آب و دی اکسید کربن استفاده می کند که اکثر پلی فنول ها را حفظ می کند.
هر دو روش، ماده شیمیایی یا گاز را روی برگ های چای مرطوب شده اعمال می کنند که به کافئین می چسبد.
هنگامی که برگ ها چای سیاه کیسه ای خشک می شوند، کافئین همراه با حلال/گاز تبخیر می شود.
اگر می خواهید بدانید که کدام روش پردازش استفاده می شود، برچسب بسته را بررسی کنید یا با سازنده تماس بگیرید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.