مخلوط ترشی هفت بیجار خانگی را می توان برای انواع سبزیجات مانند خیار، هویج یا کلم استفاده کرد. همچنین، اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که سبزی شلغم را دارید، آنها را دور نریزید! آنها به صورت خام در سالاد یا بعد از تفت دادن ساده با کره و سیر خوشمزه هستند.
سرکه، نمک دریا، شکر و آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید و هم بزنید تا شکر و نمک حل شود. کنار بگذارید.
اگر از شلغم های کوچک استفاده می کنید، آن ها را چهار قسمت کنید اگر از شلغم های بزرگ استفاده می کنید، آن ها را به صورت نیم اینچی برش دهید.
چغندر را یک چهارم کنید. سبزیجات خرد شده را بین دو شیشه به طور مساوی تقسیم کنید. فلفل قرمز، سیر، برگ بو و دانه های خردل را به طور مساوی به هر شیشه اضافه کنید و نیمی از مخلوط آب و سرکه را روی هر شیشه قرار دهید.
روی آن را بپوشانید و به مدت 2 هفته در یخچال یا در جای تاریک بگذارید تا به رنگ صورتی روشن در بیاید. بعد از دو هفته ظرف یک ماه غذا بخورید.
وقتی همه چیزهایی که از سبزیجات باقی مانده است، یک دسته از شانس ها و پایان های غم انگیز است، چه می کند؟ ایتالیایی ها یک پاسخ خوشمزه دارند: ژیاردینیرا!
معمولاً حاوی ضایعات آخرین برداشت در تلاش برای از بین بردن ضایعات مواد غذایی است. با کمی آب نمک و کمی حوصله، می توانید این سبزیجات را به روشی خوشمزه از خراب شدن آن ها دور نگه دارید و برخی از پروبیوتیک ها را – به لطف تخمیر لاکتو – دریافت کنید تا روده ای شاد ایجاد شود!
تمام مادربزرگهای ایتالیایی را در آنجا افتخار خواهید کرد اگر کل نکته ژیاردینیرا را به خاطر بسپارید: سبزیجات، ادویهها و مقدار آن را طوری تغییر دهید که با هر چیزی که در دست دارید جا بیفتد تا هیچ غذایی هدر نرود! روی ساندویچ نیز شگفت انگیز است.
توجه: از آنجایی که این یک تخمیر بسیار فعال است، به این معنی که مخمر طبیعی موجود در سبزیجات گاز زیادی تولید میکند، روی شیشهها را با قفل تخمیر قرار دهید ایده خوبی است.
این از تجمع گازها و انفجار شیشه جلوگیری می کند نه شوخی اگر قفل هوا ندارید، حتماً کوزهها را شل ببندید و چند بار در روز برای مدت زمان تخمیر آنها را آروغ بزنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.