بررسی تاریخ خرما کبکاب تازه مروری بر ترکیبات شیمیایی و تغذیهای، اثرات عملکردی و کاربرد غذایی در کافههای تغذیه برای ورزشکاران .
خلاصه میوه خرما یک منبع عالی از فواید تغذیه ای و سلامتی است. ترکیب شیمیایی خرما شامل کربوهیدراتها، فیبر غذایی، پروتئینها، چربیها، مواد معدنی و ویتامینها، آنزیمها، اسید فنولیک و کاروتنوئیدها است که همگی به طور مستقیم با فواید تغذیهای و سلامتی برای مصرفکنندگان مرتبط هستند.
تعدادی از مطالعات نیز اثرات درمانی خرما و کارایی آن را در درمان بسیاری از شرایط بیماری تایید کرده اند. در نتیجه، تعدادی از محصولات غذایی مانند شربت خرما، شیره خرما و خمیر خرما به منظور استفاده از پتانسیل تغذیه ای خرما تولید شده است.
منابع تغذیه کافی برای همه مصرف کنندگان، به ویژه برای افراد دارای سبک زندگی فعال مانند ورزشکاران و ورزشکاران مهم است. از آنجایی که هدف هر ورزشکاری افزایش عملکرد ورزشی و جلوگیری از کمبود انرژی است.
استفاده از مکمل های غذایی به عنوان یک راه حل بسیار توصیه شده است. در این رابطه. برای مثال، میلههای تغذیهای یکی از منابع انرژی و مواد مغذی بالا هستند که میتوانند انرژی مورد نیاز را برای افزایش عملکرد ورزشی فراهم کنند.
میوههای خرما را میتوان به منظور کمک به ورزشکاران در دستیابی به عملکرد و اهداف تغذیهای خود در میلههای تغذیه ارزشگذاری کرد.
در این مقاله به بررسی ترکیب شیمیایی و فواید سلامتی میوه خرما، کاربرد غذایی آن و در نتیجه فرمولاسیون آن در میله های تغذیه ای برای ورزشکاران می پردازیم.
یکی از قدیمی ترین غذاهای دارویی و کاربردی محسوب می شود. زیستگاه جغرافیایی قابل توجه میوه خرما عمدتاً در مناطق خشک و خشک به ویژه کشورهای خاورمیانه، آفریقا و در بخش هایی از آمریکای مرکزی و جنوبی است.
خرما دارای کنسرسیومی از مواد مغذی است که سرشار از کربوهیدرات بالا هستند، عمدتاً به شکل قند، محتوای فیبر غذایی غنی، ویتامینها و مواد معدنی فراوان.
در نهایت، سطح بالایی از فعالیت آنتیاکسیدانی و محتوای فنلی. حس شیرین و خوش طعم به دست آمده از خرما به فراوانی قندهای طبیعی مانند ساکارز، گلوکز و فروکتوز نسبت داده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.