ارده کنجد سبوس دار، از خانواده Pedaliaceae، یکی از اولین محصولات روغنی است که در انسان استفاده شد.
ارده کنجد قهوه ای گیاه به طور گسترده رشد می کند و طعم ملایم و ارزش غذایی بالایی دارد که آن را در رژیم غذایی بسیار محبوب کرده است.

ارده کنجد ایرانی سرشار از پروتئین و لیپید است و فواید زیادی برای سلامتی دارد. تعدادی از مطالعات in vitro و in vivo و آزمایشهای بالینی نشان دادهاند که دانههای کنجد سرشار از مواد فعال لیگنان هستند.
ارده کنجد بسته بندی دارای آنتی اکسیدان، کاهش کلسترول، تنظیم چربی خون، محافظت از کبد و کلیه، محافظت از سیستم قلبی عروقی، ضد التهاب، ضد تومور و سایر اثرات هستند که فواید زیادی برای سلامت انسان دارند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.