عناب خشک امسالی که یکی از میوه های مهم و معرف چین است، به دلیل ارزش غذایی بالا به عنوان یک نوع غذای مهم دارویی و مقوی سنتی چینی مورد تحسین قرار گرفته است.
این میوه به عنوان ماده اولیه صنایع غذایی نقش بسزایی دارد. کیفیت کلی عناب در طول چیدن و حمل و نقل عناب به شدت تحت تأثیر قرار می گیرد، زیرا ترکیبی از کیفیت های مختلف عناب خشک شده است، مانند سر نشاسته ای، پوست ترک خورده، میوه کپک زده و کرمی.
منافع اقتصادی عناب کاران و صنعت عناب به شدت تحت تأثیر کیفیت عناب خواهد بود. قیمت عناب در بازار نیز با کیفیت متفاوت است.
بنابراین، شناسایی عناب های معیوب و دسته بندی عناب ها به کیفیت های مختلف برای نگهداری، حمل و نقل و فرآوری بیشتر عناب، پیوندی حیاتی است. با این حال، کیفیت طبقهبندی عناب در حال حاضر عمدتاً دستی است و دارای کاستیهایی است که از آن جمله میتوان به کار زیاد، هزینه بالا و راندمان پایین اشاره کرد.
برای پاسخگویی به نیازهای بازار و صنعت فرآوری عناب، شناسایی روشی خودکار، کارآمد و غیرمخرب برای چند طبقهبندی عناب خشک ضروری است.
انواع عناب خشک عناب سین کیانگ است. عناب ها از کارخانه فرآوری عناب کانگژو به آزمایشگاه منتقل می شوند و به صورت دستی به چهار کیفیت مختلف از جمله عناب های چاق، سفت، ترک خورده و معیوب دسته بندی می شوند.
20000 نمونه از عناب خشک شده برای آموزش و آزمایش شبکه عصبی کانولوشن استفاده می شود که شامل مجموعه ای از 5000 عناب چاق، مجموعه ای از 5000 عناب پف شده، مجموعه ای از 5000 عناب ترک خورده و مجموعه ای از 5000 عناب معیوب است.
با ترک های پوستی، میوه های بیمار، میوه های کرم دار و میوه های کپک زده. در همین حال، نمونههای عناب به یک مجموعه داده آموزشی و یک مجموعه داده اعتبارسنجی با نسبت 4:1 تقسیم میشوند.
مجموعه داده آموزشی از 16000 نمونه عناب و مجموعه داده اعتبارسنجی از 4000 نمونه عناب تشکیل شده است. تصاویری از چهار کیفیت مختلف در شکل 1 نشان داده شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.