قابلمه تفلون سایز 40 هنوز هم به لطف برنامه سرپرستی PFOA وجود دارد. از آنجایی که PFOA دیگر جزء تفلون نیست، طرفداران تفلون می گویند که این ترکیب دیگر مضر نیست و پختن آن برای سلامتی شما کاملا بی خطر است اما این استدلال دارای چند نقطه ضعف است.
فقط به این دلیل که تفلون دیگر حاوی PFOA نیست به این معنی نیست که ناگهان ایمن و غیرسمی است. تفلون همچنان حاوی PTFE است و قابلمه ها و ماهیتابه های تفلونی که قبل از سال 2013 ساخته شده اند احتمالاً حاوی PTFE و PFOA هستند.
در حالی که تفلون انواع مختلفی از مواد سمی را به آشپزخانه شما معرفی می کند، جایگزین های بی خطر، با کیفیت و غیر سمی زیادی وجود دارد.
در اینجا تعدادی از موارد مورد علاقه من وجود دارد: چدن صدها سال است که به دلایل خوبی یک ماده قابل استفاده برای پخت و پز بوده است: بادوام، ماندگار، غیرسمی و چگالی حرارتی بالاتری دارد به این معنی که بیشتر گرمتر می ماند.
به علاوه، برای تفت دادن غذاها عالی است و میتواند مستقیماً از روی اجاق گاز به فر و روی میز برود.
در حالی که برخی از مردم از پختن با چدن می ترسند زیرا می تواند باعث چسبندگی غذا شود، یک تابه چدنی خوش طعم همه کاره است و به راحتی با آن طبخ می شود. تابههای چدنی نیز نسبت به سایر جایگزینها سنگینتر هستند و برای پخت غذاهای اسیدی ایدهآل نیستند، مگر اینکه ماهی تابه بسیار چاشنی باشد.
اگر به دنبال ظروف آشپزی غیر سمی هستید، فولاد ضد زنگ انتخاب عالی دیگری است. ظروف استیل ضد زنگ علاوه بر دوام و ضد خش بودن، به طور یکنواخت گرم می شوند، به خوبی تمیز می شوند، قیمت مناسبی دارند، وزن خوبی در دست دارند و با غذاهای اسیدی مانند گوجه فرنگی و مرکبات واکنش نشان نمی دهند.
فولاد ضد زنگ لزوماً نچسب نیست. با این حال، روغن کاری تابه و استفاده از ظروف فلزی پخت و پز می تواند به ارتقای یک تجربه آشپزی ساده کمک کند. فولاد ضد زنگ همچنین در معرض حرارت زیاد یا در معرض آب شور است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.