با توجه به تعداد بسیار زیادی از محصولات مشابه ماست تک نفره ساده که قفسههای سوپرمارکتها را اشغال کردهاند، انتخاب یکی از آنها برای خرید بسیار دشوار است.
به امید اینکه بتوانیم به شما کمک کنیم دامنه انتخاب خود را محدود کنید، ما این محصولات را به چهار دسته کلی تقسیم کرده ایم: ماست سنتی، ماست یونانی، اسکایر و جایگزین های ماست.
با یادگیری کمی در مورد منشاء هر یک و فرآیندهای تولید آنها، می توانیم از انتخاب خود در سوپرمارکت قدردانی کنیم. علاوه بر این، ما می خواهیم بهتر درک کنیم که چگونه تفاوت در تولید بر تجربه مصرف کننده از هر محصول تأثیر می گذارد.
برای انجام این کار، ما در مورد برخی از ماست ها و محصولات مشابه ماست که تست طعم آنها را انجام دادیم، نظر می دهیم.
افسانه ها حاکی از آن است که ماست به طور اتفاقی در دامنه های کوه البروس ایجاد شده است، جایی که میکروارگانیسم هایی که عاشق دمای بالاتر هستند توسط یک عشایر ترک در یک پارچ شیر ترکیب شده اند.
تا به امروز، این محصول به صورت تجاری ساخته می شود تا بسیاری از مصرف کنندگان گرسنه را راضی کند. باکتری های موجود در این محصول با کاهش pH به حفظ آن کمک می کند که از رشد سایر میکروارگانیسم ها جلوگیری می کند که می تواند برای کیفیت و ایمنی محصول مضر باشد.
ماست از تخمیر شیر توسط باکتری های اسید لاکتیک ایجاد می شود این میکروارگانیسم ها لاکتوز شیر را به اسید لاکتیک تبدیل می کنند که با ژل شدن پروتئین های شیر به طعم ترش و بافت غلیظ ماست کمک می کند.
شیر بستر تخمیر ایده آل برای این باکتری های اسید لاکتیک است زیرا از آب، چربی، پروتئین، لاکتوز و مواد معدنی و همچنین آنزیم ها، اسیدهای آلی، ترکیبات نیتروژن دار و بیش از 100000 ترکیب دیگر به دلیل منشاء بیولوژیکی آن تشکیل شده است.
ماست معمولاً به صورت تجاری به صورت ست شده، هم زده یا نوشیدنی تهیه می شود. همه انواع با استفاده از مراحل اولیه یکسان تولید می شوند. ابتدا شیر تحت عملیات حرارتی قرار می گیرد تا در دسترس باکتری ها قرار گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.