چاقو زنجان اصل آشپزخانه که در اشکال و اندازههای بسیار متنوعی موجود است، میتواند نیازهای بسیار متنوعی را برآورده کند و میزان چاقوهای مورد نیاز به سبک و عادات آشپزی شما بستگی دارد.
یک کیت اولیه خوب برای یک آشپزخانه متوسط خانگی شامل موارد زیر است:
یک چاقوی همه منظوره برای طیف وسیعی از غذاها استفاده می شود. اغلب یک انتخاب برای اولین چاقو است زیرا می تواند کارهای زیادی انجام دهد چاقوی سرآشپز برای خرد کردن، خرد کردن، خرد کردن، و برش استفاده می شود.
چاقوی سبزی یا خرد کن برای پوست کندن، بریدن و بریدن مواد غذایی کوچکی که در دست دارید استفاده می شود یک چاقوی نان برای نان، کیک، میوه و گوجه فرنگی استفاده می شود.
قیچی برای گوشت استفاده میشود، و نوع کوچکتر برای خرد کردن سبزیها و غیره. فقط در صورت نیاز به خرد کردن تکههای جدی گوشت بخرید.
یک چاقوی فیله کردن به فیله کردن ماهی کمک می کند. فقط در صورتی بخرید که قصد فیله کردن را دارید. بیشتر مردم دیگر زحمت نمی کشند اما غذای آماده را به صورت فیله می خرند.
چاقوی حکاکی برای گرفتن برش های نازک و یکنواخت گوشت از کباب، مرغ کامل برشته شده و غیره استفاده می شود فولاد تیز کن، سنگ چاقو کوب یا هونر برقی.
اغلب شما می توانید یک مجموعه چاقو بخرید که ممکن است مقدار زیادی یا تمام این محدوده را داشته باشد. اغلب اینها ارزانتر از خرید تکی آنها هستند، اما همان قوانینی که در مراحل زیر ذکر شده است باید همچنان برای انتخاب یک مجموعه خوب از چاقوهای آشپزخانه اعمال شود.
همچنین، خطر خرید یک جعبه جعبه ارزان یا از قبل بسته بندی شده این است که ممکن است احساس هر چاقوی موجود در مجموعه را دوست نداشته باشید یا از برند آن بیزار شوید.
در حالی که اگر ابتدا فقط یک چاقو را امتحان کرده باشید، می توانید سریعاً چاقوی دیگری را تغییر دهید. اگر آن یکی برای شما کار نمی کند مارک کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.